Centre de Jardineria Terra Nostra

La nostra história:

El dia 31 d'agost de 2002 - Va Obrir les seves portes, amb els productes més básics, el primer Centre de Jardineria Terra Nostra, situat a la Ctra. de Sabadell Km. 2,8 (N-150) de Montcada i Reixac. amb 2.000 m/2 de exposició més l'aparcament.
Aqui pots trobar tot el que necessitis per al teu jardí, terrassa o vivenda: Plantes d'interior i exterior; una extensa varietat d'arbres, arbustos i planta vivaç; trepadores, acuátiques, etc.; a més de: terres, testos, adobs, fitosanitaris, eines i decoració.

En arribar el Nadal, el nostre Centre de Jardineria es transforma vestint de festa, i oferint un ampli assortiment d'avets i ornaments nadalencs.

En el Nadal de 2002, tots els comerços de Montcada Centre, van lluir en la seva portes un preciós avet decorat pels nostres professionals, que va fer que els seus clients visquessin amb més alegria les festes Nadalenques, alhora que va decorar el municipi.

Nadal de 2003. - El nostre esperit de superació i el nostre desig de donar a conèixer el nostre gran assortiment de productes nadalencs, fa que sortim del centre i acudim a la nostra primera Fira de Santa Llúcia, a Cerdanyola del Vallès ia la qual no hem faltat fins a la data. Així mateix, per Nadal de 2007 ja estàvem presents en quatre fires simultànies: Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Mollet i Montcada i Reixac.

El gran entusiasme il esperit de Superació que presentin Els components del Centre de Jardineria Terra Nostra, aixi com el tracte amable i servicial cap ALS Nostres clients, fa que els Nostres instal · lacions, en Poc temps, sens quedin Petites ia la primavera del 2005, el centre amplia la Seva infraestructura afegint 01:00 Altre umbracle, per augmentar la Seva gamma de productes.

Animats per la demanda i la nostra Posició en el mercat, al març de 2008, Obrim 1 nou Centre de Jardineria a Montcada i Reixac, a la Ctra de Santa Coloma de Gramenet a la Roca del Vallès, Km 7,35. Situat en plena natura i totalment rodeixat de pins, AMB una superfície de 6.000 m / 2 i una infraestructura moderna que et permet que, DONANT un agradable Passeig entre la natura, trovis Tot el que necessitis per al teu jardí o terrassa a més d ' una gran gamma d'objectes de decoració.

Els Nadals, a els centres de jardineria Terra Nostra, és viuen amb gran entusiasme i desitgem transmetre-ho als nostres Clients. Tenim una gran exposició d'avets nadalencs i Objectes de decoració, però a més a més decorem la nostra façana amb gran Dedicació, fet que ens ha proporcionat diferents premis. El 2008, varem participar en el 39 ° CONCURS D'APARADORS que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, i varem ser premiats AMB EL PRIMER PREMI ESPECIAL DE L'AJUNTAMENT de Montcada i Reixac, durant el Nadal del 2010; en el 41 ° CONCURS D'APARADORS, aquest MATEIX ajuntament ens va concedir un 3er premi el 2011; durant el 42 ° CONCURS D'APARADORS, vam ser guarnits amb un tercer premi compartit; el 2016 vam obtenir el 2n premi i el 2017 el 4rt.