Centre de Jardineria Terra Nostra

jardinera

Consells del jardiner

En aquesta secció podrá trobar práctics consells per a la cura i mantenimient de les seves plantes...


 • Treballa amb nosaltres

  Ets jardiner? Tens experiència? T’agradaria treballar amb nosaltres?

  En el Centre de Jardineria Terra Nostra estem buscant una persona amb experiència per a realitzar tasques de manteniment de jardins, s’ofereix contracte de 40 hores de dilluns a divendres amb duració de 6 mesos i possibilitat d’indefinit una cop finalitzat el contracte.

  Els interessats poden enviar-nos el seu curriculum a la següent direcció de correu electrónic:

  pilar@jardineriaterranostra.com

  ... més


 • Set consells pràctics per poder regar les plantes d'una forma adequada.

  El reg és una tasca fonamental per a la bona salut de les plantes. Però al contrari del que pugui arribar a semblar, aquesta És una tasca complexa, en la qual cal tenir en compte múltiples factors. En aquest informe tractarem d'ajudar-te a treure'n el màxim profit a aquest procés:

  1 - Com cap exemplar és igual a un altre, cada planta necessita una major o menor quantitat d'aigua, pel que És summament important assessorar-se en el lloc de compra per saber cada quants dies i quina quantitat d'aigua cal subministrar.

  2 - No és con... més


 • L'hort de balcó: consells per a la plantació i manteniment

  Molts dels balcons poden disposar d'un espai de flors o d'espècies hortícoles si reuneixen algunes condicions. En primer lloc, cal preguntar-li al propietari o a l'administrador de l'immoble si el balcó té una estructura prou sòlida com per suportar el pes dels testos i safates i de la terra que continguin. La resistència requerida és d'uns 350 quilograms per metre quadrat. En segon lloc, assegureu-vos que la caiguda de l'aigua de reg no corri el risc d'incomodar als seus veïns. També cal considerar l'orientació del balcó, que idea... més


 • La pomera: tècniques i trucs per obtenir la millor fruita

  El cultiu de la pomera, tant si es tracta d'un sol exemplar al jardí o de diversos en un recinte de terra, és una experiència gratificant tant per al jardiner principiant com per al que ja té més experiència. Com que no és un arbre que presenti massa exigències, és perfectament possible llançar-se a la seva plantació i manteniment amb només algunes nocions sobre el tema. La primera collita tindrà lloc després d'un lapse de 2 a 4 anys.
  La pomera és un arbre fruiter originari d'Àsia que es va aclimatar a Europa. Es tracta d'un arbre cadu... més